Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Je advertentie pauzeren, verbergen of deactiveren

Er zijn verschillende mogelijkheden om geen reserveringen meer te ontvangen en je advertentie uit de zoekresultaten te verwijderen. Beheer je advertentie op de manier die bij jou past.

  • Pauzeer voor een bepaalde tijd (zo lang als je wil).
  • Verberg totdat je weer klaar bent voor reserveringen.
  • Deactiveer als je je ruimte niet langer verhuurt (alle bevestigde reserveringen moeten zijn voltooid).

Als je je advertentie pauzeert of verbergt, moet je nog wel gasten ontvangen voor bevestigde reserveringen.

Pauzeren

Je advertentie pauzeren en voor een bepaalde periode verbergen in de zoekresultaten:

  1. Ga naar Advertenties en selecteer de advertentie die je wilt aanpassen.
  2. Ga onder Algemene informatie over advertentie naar Advertentiestatus en klik op Aanpassen.
  3. Klik op Gepauzeerd en kies de begin- en einddatum.
  4. Klik op Opslaan.

Tijdelijk verbergen

Verwijder je advertentie uit de zoekresultaten zolang als je wilt. Je kunt deze altijd weer activeren op een moment dat jou uitkomt.

Je advertentie voor onbepaalde tijd uit de zoekresultaten verwijderen:

  1. Ga naar Advertenties en selecteer de advertentie die je wil aanpassen.
  2. Ga onder Basisinformatie over advertentie naar Advertentiestatus en klik op Aanpassen.
  3. Klik op Verborgen en selecteer de reden waarom je de advertentie wil verbergen.
  4. Klik op Verbergen.

Definitief deactiveren

Je advertentie permanent deactiveren:

  1. Ga naar Advertenties en selecteer de advertentie die je wil aanpassen.
  2. Ga onder Basisinformatie over advertentie naar Advertentiestatus en klik op Aanpassen.
  3. Klik opDeactiveren en selecteer de reden waarom je de advertentie wil deactiveren.
  4. Klik op Deactiveren.

Het deactiveren van je advertentie heeft geen invloed op recensies van je gasten of recensies die jij over hen geschreven hebt. Deze blijven gewoon zichtbaar op de openbare profielen.

Had je iets aan dit artikel?

Gerelateerde artikelen

Krijg hulp bij je reserveringen, account en nog veel meer.
Inloggen of aanmelden