Bij het typen van de zoektermen krijg je suggesties. Om deze te bekijken, gebruik je de pijltjestoetsen omhoog en omlaag. Met enter maak je een keuze. Als de selectie een zin is, wordt die zin als zoekopdracht gebruikt. Als de suggestie een link is, wordt de pagina geopend in de browser.
Zo werkt het
Host

Afmelden voor Airbnb Plus

We zouden je graag aan boord houden, maar je kunt je op elk moment afmelden voor Airbnb Plus. Wanneer je dat doet, wordt je Plus-advertentie weer omgezet naar je oorspronkelijke advertentie en kom je niet meer in aanmerking voor de voordelen van Airbnb Plus. Aan je huidige beoordelingen, recensies en boekingen verandert verder niets.

Om je voor Airbnb Plus af te melden ga je via je dashboard voor hosts naar Je ruimte beheren en kies je voor Airbnb Plus verlaten.

Vergeet niet dat je advertentie alle Airbnb Plus-functies kwijtraakt, waaronder de professionele foto's en beschrijving. Ook verschijnt je advertentie niet meer hoger in de zoekresultaten.

Voordat je vertrekt: als je later weer aan Airbnb Plus wilt deelnemen, moet je eerst uitgenodigd worden en de hele aanmeldingsprocedure opnieuw doorlopen.

Had je iets aan dit artikel?

Gerelateerde artikelen

Krijg hulp bij je reserveringen, account en nog veel meer.
Inloggen of aanmelden