Navigeer voorwaarts om toegang te krijgen tot voorgestelde resultaten

    Hoe koppel ik Facebook en Google aan mijn Airbnb-account?

    Als je je Facebook- of Google-account aan Airbnb koppelt, zie je hoe je verbonden bent met anderen op die accounts, rechtstreeks of via wederzijdse vrienden, afhankelijk van je privacy-instellingen. Je sociale accounts tonen je Airbnb-activiteit, mogelijk inclusief je gebruikersnaam, profielfoto en recente locaties die je bezocht hebt, aan je vrienden op je sociale accounts die ook op Airbnb zitten.

    Je Facebook- en Google-accounts koppelen

    1. Ga naar account.
    2. Klik op Inloggen en veiligheid.
    3. Ga naar Sociale accounts, selecteer naast een account Koppelen en volg de instructies.

    Volg de stappen en selecteer Ontkoppelen naast elk account dat je niet meer aan je Airbnb-account gekoppeld wilt hebben.

    Wanneer je een Facebook- of Google-account uitschakelt, blijft je Airbnb-account nog steeds met dat account verbonden. Je activiteiten op Airbnb worden echter niet meer met vrienden van dat account op Airbnb gedeeld.

    Je openbare Airbnb-activiteiten (zoals favorieten of recensies) zijn nog steeds zichtbaar voor iedereen op Airbnb.

    Heb je een Facebook- of Google-account ingeschakeld, maar zie je geen connecties? Mogelijk zitten je vrienden van dat account nog niet op Airbnb.Verwijs ze door om reistegoed te verdienen.

    Heb je de hulp gekregen die je nodig had?

    Gerelateerde artikelen